Over mij

Hallo! Welkom hier bij mij, bij Mathilda Slings, Thil, Til! Dat ben ik , op deze site met Tildingen, thilthings, dus. GROENE, duurzame dingen. CREATIEVE dingen en LICHTe dingen. Ik, onderverdeeld in verschillende hoofdstukken.

In het dagelijks leven ben ik met pensioen en woon ik met manlief op een 90m2 groot appartement met uitzicht op het GROEN van het park, hoewel het GROENe gras bijna het hele jaar omgewoeld wordt door bezoekende zwijnen.

In mijn jongere jaren mocht ik het leven schenken aan 6 gezonde prachtige kinderen, die volgens een van onze 6 mooie schoonkinderen, allemaal ‘goed opgedroogd’ zijn. En zij met z’n geweldige 12-en schonken het leven aan onze prachtige, mooie, geweldige kleinkinderen! Wat ben ik samen met manlief ontzettend dankbaar en trots op ons fantastische familie!

Niet alleen alleen manlief en mijn gezin staan op mijn prioriteitenlijst. Ook mijn leven met God als mijn Schepper, Jezus als mijn Redder, Bevrijder, Genezer, en de Heilige Geest die mij leidt in mijn leven staan bovenaan. Met z’n allen geven ze LICHT in mijn leven.